We hebben zoveel aan haar gehad

Nelleke kwam bij ons op kennismakingsgesprek en er was meteen een klik. Ze luisterde goed naar onze wensen en stelde de juiste vragen, waar ze daarna echt over alles heeft nagedacht. Bij het maken van het bevallingsplan ,kwamen onderwerpen naar voren waar ik zelf nooit over nagedacht ,maar die we toch besproken hebben. Ook hebben we veel gehad aan de mentale voorbereiding ,die ons een geruststelling gaf na de traumatische bevalling die mijn vrouw hiervoor had gehad. Tijdens alle gesprekken ,die we vooraf hebben gevoerd, is er ook veel gelachen en dat was ook erg belangrijk. Toen de bevalling was begonnen, maar het allemaal maar niet wou lukken, hebben we zoveel gehad aan haar.

Op het moment dat je emoties de rol gaan spelen, weet Nelleke je rustig te houden. Za laat je nadenken over de beslissing, die het beste op dat moment is.

Zelfs in het ziekenhuis wist ze het gezellig te maken. ik keek om en zag ineens allemaal elektrische waxinelichtjes, die aanstonden en ik kreeg een mueslireep in me mond geduwd om de moed erin te houden. Wanneer de paniek bij mijn vrouw uitbrak, dat het nog langer ging duren en een moment zonder medicatie moest doorgaan, wist Nelleke op een psychologische wijze op haar in te spelen. Zo dat ze net dat laatste zetje kreeg wat ze nodig had om door te gaan. Zonder Nelleke had ik me niet kunnen indenken hoe we deze best pittige bevalling zouden moeten doorstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *