Over Jouw Doula

OVER JOUW DOULA – NELLEKE PEERENBOOM

Nelleke Peerenboom – Jouw Doula

Enthousiast, warm en betrokken. Dat is hoe de mensen om mij heen mij omschrijven. Ik ben geboren in 1982, moeder van twee tieners en al jaren heel gelukkig in de liefde met Bart. Ik ben een echt familiemens en ik hou van dansen, surfen, reizen, lekker eten (maken) en een open huis. Naast doula werk ik nog twee dagen per week als communicatieprofessional.

Ik heb een open mind, zachte handen en oog voor detail. Doortastend en met gepast gevoel voor humor ga ik op zoek naar jouw verhaal en help je dit te vertalen naar jouw geboortewensen. Ik ben down to earth en denk graag mee in creatieve oplossingen die jouw bevalervaring positief beïnvloeden.

Ik geef ondersteuning vanuit hoofd, hand en hart: kennis is kracht. Begrip van wat er gebeurt in je lichaam tijdens de bevalling draagt bij aan jouw zelfvertrouwen en vermindert eventuele angst. Informatie over de geboortezorg, protocollen, hoe je hierbinnen kunt bewegen en jóuw keuzes kunt maken, vergroten je autonomie. Praktische tips en handige weetjes bieden jou en je (beval)partner uitkomst in verschillende fases en situaties voor, tijdens en na de bevalling. Ik geef oprechte, persoonlijke aandacht en ben doula vanuit een grote passie en liefdevol hart.

Ik ben gecertificeerd doula en lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula’s (NBVD). Tijdens mijn doula begeleiding in de regio Haarlem breng ik ook mijn kennis van Spinning Babies (bevorderende houdingen) en Relaxed Bevallen (hypnobirthing & mindfulness) mee.

“Giving birth should be your greatest achievement,
not your greatest fear.”

– Jane Weideman –

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten, want ik ben met heel veel liefde jouw doula.
Let’s get in touch!

Liefs, Nelleke