Diensten & Tarieven

DIENSTEN & TARIEVEN

Jouw Doula pakket

€1450,-

Liefdevolle, praktische en positieve begeleiding tijdens zwangerschap, geboorte en kraamtijd inclusief:

 • Kennismaking & intake via (video)bellen.
 • Vier uitgebreide, persoonlijke voorbereidende gesprekken van ca. 2 uur waarin we wensen, verwachtingen, opties en keuzes bespreken en jou/jullie vol vertrouwen voorbereiden op de geboorte.
 • Gratis uitgebreide Relax Mama zwangerschapsmassage t.w.v. €115: 100 minuten maximaal genieten!
 • Ondersteuning bij het opstellen van jullie geboorteplan.
 • Ruimte voor ontspanning en bevorderende houdingen met o.a. Yoga Nidra, Spinning Babies en het bouwen aan je zelfvertrouwen.
 • Vanaf week 38 tot aan je bevalling sta ik 24/7 voor je klaar.
 • Continue begeleiding gedurende de gehele bevalling, ongeacht de duur.
 • Gebruik van geboortebal, peanutbal en geboorte Tens.
 • Nazorg na de bevalling in de vorm van een kraambezoek en tot 6 weken bereikbaarheid.
 • Alle foto’s en filmpjes die op jullie verzoek zijn gemaakt tijdens en vlak na de geboorte.
 • 10% korting op de huur van het Birthpool in a Box geboortebad.

Jouw Doula + Relaxed Bevallen

€ 1495,-

Het Jouw Doula pakket met alle elementen uit de Relaxed Bevallen zwangerschapscursus. Je betaalt €45,- voor de aanvullende materialen, MP3’s en het boek ‘Ik ga Relaxed Bevallen’ van Georgina Kwakye.

Jouw geboorteverhaal

€ 195,-

Jullie geboorteverhaal verteld vanuit mijn beleving als jouw doula met een uitgebreid verslag en de foto’s die ik maak (ik ben geen professioneel fotograaf!) tijdens en vlak na de geboorte van jullie kindje, ingebonden in een mooi, persoonlijk boekje als blijvende herinnering aan dit bijzondere life event. Ook leuk om als kraamcadeautje te vragen/geven!

Jouw Doula

Extra services
 • Extra doula ondersteuning naar wens, bijvoorbeeld een bezoek aan de verloskundige of gynaecoloog, extra voorbereidende of ontspannende bezoeken of post partum zorg à €65 per uur.
 • Huur Birthpool in a Box geboortebad à €160, inclusief eenmalig hygiënepakket, lampjes en instructie. I.c.m. het Jouw Doula pakket krijg je 10% korting en betaal je €144.
 • Geniet van heerlijk ontspannende massages aan huis tijdens je zwangerschap of om te herstellen na je bevalling. Ontdek hier de verschillende massages vanaf €75.
 • Kom opladen en ontspannen met Yoga Nidra! Een uur Yoga Nidra geeft jouw lichaam en geest de rust en het herstel gelijk aan vier uur slaap. Vanaf €14,50 per keer.
 • Gebruik van de Elle geboorte Tens (waarde €65), die jouw lichaam ondersteunt in het aanmaken van natuurlijke endorfines, zodat je minder pijnlijke sensaties ervaart, is inbegrepen i.c.m. het Jouw Doula pakket (je betaalt alleen de kostprijs voor de elektroden).

Jouw Doula Last-minute pakket

€ 1350,-

Op het laatste moment toch een doula aan je zijde tijdens de bevalling? Dat kan! Wanneer je pas in de laatste weken van je zwangerschap (vanaf week 36) kiest voor mijn begeleiding, dan kan het last-minute tarief voor jou gelden. Inhoudelijk is de begeleiding hetzelfde alleen in verkorte vorm. In één of twee bezoeken spreken we alle opties, keuzes en wensen door. Houd er rekening mee dat de kans bestaat dat ik op het laatste moment al vol zit.

Relaxed Bevallen

Relaxed Bevallen is een leuke, inspirerende zwangerschapscursus voor jou en je partner, waar elementen van hypnobirthing en mindfulness in verwerkt zitten.

v.a. €195,-

Fit for Birth

De gezelligste en meest effectieve sportlessen én geboortecursus in Haarlem, gericht op bewust bewegen, fun en praktische tips & tricks voor de bevalling.

v.a. €159,-

Doula voortraject

Wil jij wel een uitgebreide, persoonlijke voorbereiding, maar liever geen begeleiding tijdens de geboorte van jullie kindje? Dat kan natuurlijk ook!

v.a. €495,-

Vergoedt de zorgverzekering een doula of zwangerschapscursus?

Wanneer je een aanvullende zorgverzekering hebt, kan doulabegeleiding en/of een zwangerschapscursus (gedeeltelijk) vergoed worden. Bekijk de voorwaarden van jouw zorgverzekering dus goed om te weten of je recht hebt op een vergoeding. Ik heb als doula en zwangerschapsdocent een AGB-code en ben lid van de NBvD.
Twijfel je? Neem dan vooral contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Overige prijsinfo

Prijzen zijn vrijgesteld van BTW en exclusief eventuele verzendkosten van verhuurartikelen.

Betaling van de pakketten is in 2 termijnen. Natuurlijk kunnen we in overleg afspraken maken over betaling in meerdere termijnen.

Kilometervergoeding à €0,45 per km. Reiskosten en eventuele onkosten, zoals parkeerkosten, worden bij de tweede termijn gedeclareerd.

Op alle diensten en producten zijn de algemene voorwaarden van Jouw Doula van toepassing.