Iemand die gewoon mega goed voor je klaarstaat

Van begin tot eind in de mooie reis van de geboorte van mijn dochter heeft Nelleke ons zo fijn bijgestaan. In het begin is het altijd wat onwennig, maar al na het eerste gesprek voelde het heel vertrouwd. Een soort moeder/vriendin een persoon die het beste voor je wilt.

En iemand die gewoon mega goed voor je klaarstaat. Vooraf het vertrouwen geven dat je het kan en dat je op jezelf mag vertrouwen en tijdens de bevalling mij en mijn vriend feilloos aanvoelen, weten wanneer ze ons even kon laten en zorgen voor de beste sfeer in huis, maar ook uiteindelijk in het ziekenhuis toen we daar plots terecht kwamen.

Vooral voor het verwerken van de bevalling heeft Nelleke heel veel bijgedragen. Toen de welbekende kraam tranen kwamen opzetten was het zo fijn om met een vrouw te praten die zelf ook bevallen is en bij mijn bevalling was. En als kers op de taart kregen wij ook een mooi fotoboekje met daarin mijn verhaal vanuit haar oogpunt. Ja wat kan ik nog meer zeggen over Nelleke, behalve dat zij zo’n fijne energie is om bij je in de buurt te hebben. Zeker bij zo’n intens mooi heftig iets als de geboorte van je kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *