Geen seconde spijt!

Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje wist ik het meteen. Ik wilde thuis bevallen, echter vond mijn vriend dat idee een beetje spannend want wat als er iets mis gaat?

Samen kwamen we met het idee om een Doula in te huren. Iemand die dicht bij ons staat en die zowel mij maar ook mijn vriend kon ondersteunen tijdens de bevalling. We hadden de perfecte match gevonden bij Nelleke. Ze steunde mijn vriend tijdens de spannende momenten en mij hielp dieper in mijn bubbel te komen op de momenten dat ik bijna mijn focus verloor. Vanaf het moment dat Nelleke binnen kwam tot lang na de bevalling week ze niet van onze zijden. Toen ik helaas na de bevalling toch naar het ziekenhuis moest bleef ze bij mij en mijn kersverse gezin en reed met mijn vriend en dochter van nog geen uur oud naar het ziekenhuis. Het was zo ontzettend fijn om te weten dat er voor hun werd gezorgt terwijl ik naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Door Nelleke hebben wij ondanks wat complicaties op het einde een droom thuis bevalling gehad.
De weeën opvangen in het beval bad voelde zo fijn. De tegen druk en coachende woorden van Nelleke zorgde dat ik helemaal in mijn eigen bubbel kwam en de weeën daarom ook goed kon handelen.

Kortom geen seconde spijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *